Prancūzija, Merville
...Aromatiniai karameliai naudojami, kad suteiktų karamelės skonį galutiniam produktui. Priklausomai nuo to, kaip jie kepami ir kokie cukrūs naudojami, jie gali suteikti skirtingus skonius: saldų, kartų, rūgštų ir kt. Jie plačiai naudojami maisto pramonėje, kad suteiktų gerą karamelės skonį galutiniam produktui ir pridėtų tam tikrą apvalumą. Aromatiniai karameliai gali būti skirstomi į 3...
Prancūzija, Arengosse
...Galiu PET Svoris cukraus 100 gramų. Galimas naudojimas: plakta grietinėlė, jogurtai, meringos, makaronai, zefyrai, saldainių lazdelės, ledo kubeliai, ledai... Sudėtis: neapdorotas Prancūzijos cukrinių runkelių cukrus, obuolių aromatas, natūralus raudonas dažiklis (E120) Gali būti pėdsakų kiaušinių, pieno, garstyčių, žemės riešutų, moliuskų ir vėžiagyvių, žuvies, sezamo ir sojos sėklų. Nuoroda:SUCRE0027A...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...250 ml skardinė. O kas joje yra? Pienas be riebalų 75% (kilmė: ES), kava 19% (vanduo, kavos ekstraktas, dekafeinuota kavos ekstraktas), cukrus, tirštikliai: celiuliozė, celiuliozinė guma, karagenanai, stabilizatorius: kalio citratai, karamelizuotas cukraus sirupas, aromatas, druska. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga Prieš atidarymą, laikyti kambario temperatūroje. Po atidarymo, vartoti iš karto. Dar skaniau, kai šaltas. Skardinė perdirbimui.
Prancūzija, Yssingeaux
...Geltona: šafranas Geltona/Oranžinė: karotinas, annatto, paprika, luteinas Ruda: karamelizuotas cukrus, miežių salyklas Raudona: burokėlis, antocianinas Žalia: chlorofilas Mėlyna: spirulina Juoda: anglis...
Prancūzija, Appietto
...Pralinos su migdolais, karamelizuotos su Korsikos AOP medumi. Skanios, traškios migdolų pralinos, apgaubtos Korsikos AOP medumi, puikiai tinka užkandžiams bet kuriuo paros metu. Svoris: 160 g Ingredientai: Migdolai 65%, Cukrus, Korsikos AOP medus, Gliukozės sirupas. Gali būti pėdsakų kitų Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 2320 kJ (552 kcal) Riebalai: 35 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 2,6 g Angliavandeniai: 46 g iš jų Cukrus: 35 g Baltymai: 3,1 g Druska: 0,01 g...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 71% juodasis šokoladas, kilmė ne ES (kakava, cukrus, kakavos sviestas), 7.33% migdolų, 7.33% abrikosų (abrikosas, ryžių miltai). Maistinė vertė 100g: Energija 2200Kj, 530Kcal, riebalai 42g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 23g, angliavandeniai 29g, iš jų cukrus 25g, baltymai 9g, druska 0g.
Lenkija, Wrocław
...Ingredientai: žemės riešutas (68%), cukrus (32%) Rudas produktas. Produktas turi alergenų: žemės riešutas (žemės riešuto riešutas). Galima alergenų buvimas: lazdyno riešutai, makadamijos, graikiniai riešutai, Brazilijos riešutai, migdolai ir pistacijos.
Prancūzija, Venissieux
...Ši tipiška moteriška rytų gėlių kvapas yra meilės himnas. Pradinės gaivios ir prieskonių natos, tokios kaip rožinis pipiras ir nerolis, perkelia jus į rytų širdį, link jazminų ir apelsinų žiedų. Saldžios karamelės ir vanilės natos suteikia Lovely tikrą kontrastą tarp diskretiškumo ir pasitikėjimo. Viršutinės natos: Bergamotė, nerolis, zefyras Širdies natos: Irisas, jazminas, apelsinų žiedas, rožė, rožinis pipiras Pagrindinės natos: Baltas muskusas, vanilė, karamelizuotas cukrus Svoris: 0.400 kg...
Austrija, Gerasdorf
... riebalų; karamelizuotas cukrus; emulsiklis: sojų lecitinas; paprika ekstraktas; natūralus vanilės aromatas); tamsusis šokoladas (kakavos masė; cukrus; kakavos riebalai; emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės aromatas); emulsiklis: glicerinas; gliukozės sirupas; sviestas; kristalizuotas invertuotas cukraus sirupas; stabilizatorius: sorbitas; dažikliai: E120, E100, E133, E150b.
...Alyvmedžių lapai naudojami pagal senovinį Viduržemio jūros receptą, pritaikant rankinio paruošimo metodą, gaminamas Olivetum – kartus, su saldžiu skoniu, pagamintas iš alyvmedžių lapų ir citrusinių vaisių žievelių. Jis visiškai pagamintas iš natūralių ingredientų. Alyvmedžių lapai ir citrusinių vaisių lapai mirkomi alkoholyje; po filtravimo pridedamas karamelizuotas cukrus, kol pasiekiamas...
...Pasterizuotas avių pienas, juodųjų triufelių patė (Champignon grybai (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ir artimos grupės), saulėgrąžų aliejus, juodasis triufelis (Tuber Aestivum Vitt), druska, pipirai, cukrus, sultinio granulės (jūros druska, mielių ekstraktas, rudasis cukrus, prieskonių ekstraktas, karamelizuotas cukrus, maltodekstrinas, palmių riebalai, ciberžolė), dextrozė, bulvių krakmolas...
Prancūzija, Arles
...Entrecasteaux konditerija Minkštas juodasis nugatas, paruoštas rankomis Provanso regione. Ingredientai: migdolai, medus ir karamelizuotas cukrus.
Visos mūsų amatinės alaus rūšys yra gaminamos pagal tradicinius metodus, naudojant tik miežius ir apynius, be jokių priedų, tokių kaip prieskoniai, karamelizuotas cukrus, skonio stiprikliai, dažikliai, konservantai ar kiti priedai. Alus yra antrą kartą fermentuojamas buteliuose arba statinėse, nefiltruotas ir nepasterizuotas. Alus: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play