...Kavos, kurią Carlos užaugino savo plantacijoje Hondūre, aromatinis ir skonio profilis yra gana turtingas. Dėl 48 valandų natūralios fermentacijos, šią kavą galime mėgautis tiek saldžiais pieninio šokolado ir karamelės tonais, tiek vaisiškais apelsino ir žalios obuolio tonais. Sprogstamoji mišinio, kuri visada išlieka subalansuota su vidutine rūgštimi. Vieta: Corquin, Copan Ūkis: Carlos Estevez Mejia Aukštis: 1450 – 1550 msm Veislė: Red Catuai Procesas: Anaerobinė fermentacija 48 valandas Organoleptinis profilis: Apelsinas, baltasis šokoladas, žalias obuolys ir karamelė...
Prancūzija, Épaignes
Nuo 1960 metų mūsų šokoladininkų komanda kasmet gamina tūkstančius šokoladų, visada laikydamasi amatininkų tradicijos su kantrybe ir pagarba. La Royale Normande įsipareigoja siekti tobulumo gamindama savo pralinę, kas garantuoja unikalius ir gilius skonius mums ir jums. Šios požiūrio privalumas yra galimybė stebėti pralinės receptą ir galutinio produkto kokybę. Taip mes išsaugome savo amato žinias...
Belgija, Namur
...Aukštos kokybės kavos pupelės. Hermetiškai uždarytas maišelis su priekiniais užtrauktukais ir vožtuvu, užtikrinantis geriausią aromatų išsaugojimą. Aromatas „Lazdyno riešutų brownies“ yra kava su karamelės ir nugato skoniu, su kartaus juodo šokolado natomis. Vidutinio skrudinimo kava su kreminė tekstūra. Šiek tiek pieno gali atskleisti šios kavos skonio turtingumą. Pasirinkimas: Maišelis - 250 g...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play