...Jalapeños iš pradžių skinami žali, o vėliau, bręsdami, tampa raudoni. Žali Jalapeños: Jie suteikia aštrų skonį ir gaivų pojūtį, dažnai naudojami marinatams, padažams arba patiekiami švieži kartu su įvairiais patiekalais. Raudoni Jalapeños: Jie turi saldesnį skonį ir sudėtingesnį aromatą, dažniausiai naudojami marinuoti, džiovinti ir malti į čili miltelius. Jalapeño apdorojimo metodai skiriasi priklausomai nuo jų tipo ir numatomo naudojimo.
Egiptas, Egypt And Uk
...Jalapeno pipirai Jalapeno pipirai iš pradžių skinami žali, o vėliau, bręsdami, tampa raudoni. Žali Jalapeno pipirai: Jie suteikia aštrų skonį ir gaivų pojūtį, dažnai naudojami marinatams, padažams arba patiekiami švieži kartu su įvairiais patiekalais. Raudoni Jalapeno pipirai: Jie turi saldesnį skonį ir sudėtingesnį aromatą, dažniausiai naudojami marinuoti, džiovinti ir sumalti į čili miltelius.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play