PERFEKCIJOS SKONIS JAU DĖL 60 METŲ. Romagnos širdyje, regione, turinčioje tradicijų ir gastronominės kultūros, Attilio Babbi 1952 metais įkūrė įmonę BABBI, skirtą gaminti kūgius, vaflius ir pusgaminius ledų meistrams. Įmonė, dėka absoliučiai natūralių žaliavų ir naudojamų ingredientų šviežumo, greitai tapo ledų meistrų, dirbančių su rankiniu būdu, orientyru. Saldumynų skyrius buvo sukurtas keletą ...
Asolodolce gamina skanėstus iš sluoksniuotos tešlos ir saldžių specialybių, pasitikėdama moderniais ir pažangiais metodais bei procesais, tačiau išlaikydama kokybės paiešką ir dėmesį autentiškumui, būdingam amatininkams. Asolodolce yra šeimos verslas, šiandien jau antrosios kartos, kuris demonstruoja didelius skaičius, tačiau išlaikė vertybes ir požiūrį, kurie buvo įdiegtos Sergio Gallina, įkūrėjo...
Pasticceria Dagnino
Istorinė palermietiška konditerija, kuri penktojo dešimtmečio pradžioje atidarė savo nuostabius padalinius sostinėje, atnešdama su savimi saldumynų tradiciją, kurios stiprybė slypi puikioje žaliavų kokybėje, meistriškoje profesionalumo, visada šviežių ir kvapnių produktų pakuotėje, tačiau ypač senoviniuose Sicilijos receptuose. Remdamasi šiais pagrindais, Pasticceria Dagnino Ro...
Maisto pramonės mašinų gamintojas.
Konkrečiai, mūsų įmonė gamina formavimo mašinas (mažos, vidutinės ir didelės gamybos), tinkamas bet kokio tipo tešlai (trapios tešlos, plaktos trapios tešlos, minkštos tešlos, be glitimo tešlos, tešlos su migdolais ar bet kokiu kitu ingredientu).
E-Commerce DaCarrara .it gimė iš noro plėsti nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu kulinarinį, vyninį ir skulptūrinį meną, būdingą Kararai, miestui, kuris įsikūręs prie Apuano Alpių, Massa Carrara provincijoje. Karara, lankytojų iš viso pasaulio traukos centras, turi daugybę įmonių, gaminančių vyną, saldumynus ir lardo, taip pat dizaino objektus; unikalūs produktai, pagaminti palankiu klimatu ir unik...
Mūsų sausainiai yra visiškai rankų darbo nuo 1992 metų. Gaminame panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi, ir Cantucci su migdolais bei Cantucci su kaštonų miltais ir daug daugiau. Tai šeimos verslas, gaminantis aukštos kokybės rankų darbo produktus. Mūsų sausainiai turi istoriją... tai Val di Cornia ir aukštos Maremma Toskanos istorija, kurią Dantė apdainavo, apib...
Mes gaminame įvairius cantucci, kurie yra garsiausi tipiniai toskanų sausainiai, pagaminti iš sertifikuotų Fair Trade ingredientų: cantucci su migdolais, prieskonių cantucci su kandintu imbieru, speltos miltų cantucci, spanguolių cantucci, šokolado gabaliukų cantucci.
„Premiata Forneria del Corso“ yra amatininkų įmonė, veikianti konditerijos sektoriuje jau apie 30 metų. Mūsų įmonė yra šeimos verslas, o pastaruoju metu ji tapo žinoma regioninėje ir aplinkinėje teritorijoje. Mūsų veiklos augimas yra dėl aistros savo darbui ir nuolatinio įsipareigojimo bei dėmesio, kurį skiriame mūsų klientų poreikiams, visada gerbiant autentišką abruziečių tradiciją. Pagrindinė m...
Ši įmonė gimė iš idėjos atgaivinti senovinius skonius. Šiame pasaulyje, kur siekiama sumažinti išlaidas, mažinant produktų kokybę, Bebba pasirinko naudoti atrinktas žaliavas ir ELIMINUOTI cheminę margarino sudėtį su daugybe KEISTŲ aliejų. Įsikūrusi Umbrijoje, šalia Trasimeno ežero, įmonė sukūrė daugybę sausainių, kurie nėra rinkoje, bet neįtikėtinai FANTASTIŠKI. Šis nuostabus kaimelis, apsuptas ža...