- kilmė VBF arba Prancūzija arba ES ...
Pavyzdžiai:
- Šoninė
- Blauzdikaulis
- Flap
- Šonkaulis
- Uodega
- Kabantis filė
- Krūtinė
- Kepenys
- Flap
- ...
Džiovinta jautiena gaminama iš jautienos šlaunies. Priklausomai nuo gamybos metodų ir naudojamų ingredientų, ji gali būti vadinama bresaola, grisonų m...
Plonai supjaustyta džiovinta jautiena Aubrac stiklainyje, kuris yra 100% perdirbamas. Dėl novatoriško koncepto, Aubrac džiovinta jautiena gali būti la...
MEDITACIJA IR DVASINĖS PRAKTIKOS: Sustiprina pojūčius ir atitraukia neigiamas energijas. Padeda atsipalaiduoti jogos užsiėmimo metu.
ANTI STRESAS: St...
Mūsų tikslas: atkurti garbingą vietą dešrai, Prancūzijos gastronomijos simboliui!
Ši rankų darbo dešra gaminama mūsų mėsos dirbtuvėse Laissac, Aveyro...
Šernienos dešra gaminama iš kiaulienos, kuri brandinama mažiausiai 1 mėnesį. Kiekvienas gabalas sveria apie 250 g, o ilgis yra 20 cm.
Pakuotė: 5 kg k...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija
Laikymo temp...
Išnagrinėkite mūsų viso jautienos pasiūlą, puikiai tinkančią profesionaliems mėsininkams ir kokybiškos mėsos mėgėjams. Kiekviena karkasas yra iš jauti...
Ši rankų darbo sausa dešra gaminama mūsų mėsos dirbtuvėse Laissac, Aveyron. Sudaryta tik iš 3 ingredientų: kiaulienos, Guérande druskos ir Kampot IGP ...
Plonai supjaustyta džiovinta jautiena stiklainyje, kuris yra 100% perdirbamas. Šalia 70 g „Popine“ versijos, atraskite XXL versiją – 600 g Chaudron! D...