Italija, Codogno
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija. Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
...Grana Padano DOP yra pusiau riebus sūris, gaminamas plačioje Šiaurės Italijos teritorijoje, kuri apima Pjemontą, Lombardiją, Veneciją (išskyrus Belluno), Trento provinciją ir Emiliją-Romaniją, Bologna (dešiniajame Reno upės krante), Ferarą, Forlį-Cesena, Piacenzą, Raveną ir Riminį. Pagamintas iš karvės pieno, šeriamo natūraliais pašarais, Grana Padano DOP pasižymi būdinga cilindrine forma su...
Italija, Salerno
... aplikacijose. PE popierius yra tinkamas tiesioginiam kontaktui su visų rūšių maistu (sūris, sausainiai, pica, dešrainiai, žuvis, mėsa, burgeriai, sumuštiniai, keptas maistas, delikatesai ir riebūs produktai) ir puikiai tinka drėgnų produktų pakavimui (jo drėgmės atsparios savybės siūlo universalius naudojimo būdus mėsininkams, restoranams, delikatesams ir maisto parduotuvėms). Standartinis pagrindo...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play