Italija, Casoria
Dviejų jaunų neapoliečių idėja, kurie tam tikrą laiką gyveno užsienyje, suvokdami, kad trūksta mūsų krašto skonių ir kvapų, nusprendė atvežti trūkstamus produktus pietų žmonėms, kurie gyvena išsibarsčiusioje Italijoje, ypač nuostabioje Toskanoje, bet ir visoje pusiasalyje... Taip gimė Saprurì... Kampanijos skoniai, specializuojasi Kampanijos produktų tiekime ir platinime, didmeninė ir mažmeninė pr...
...Ingredientai: bazilikas 20%, saulėgrąžų aliejus, bulvės, sūris (pienas, druska, rūgštys, lizocimas, kiaušinio baltymas), pušų riešutai, vasaros trumai (Tuber Aestivum Vitt. - kilmė Italija) 3%, aromatas. Idealiai tinka derinti su pirmuosius patiekalus, mėsos, daržovėmis ir bruschetta.
Italija, Gavardo
Mūsų įmonė, įkurta 1967 metais netoli Gardos ežero, turinti daugiau nei keturiasdešimties metų patirtį, specializuojasi veido ir kūno kosmetikos kremų ir losjonų (drėkinamųjų, anti-senėjimo...) gamyboje, ypač odos šviesinimo produktuose. Mūsų įmonės novatoriška dvasia užtikrina nuolatinį gamybos atnaujinimą ir produktų asortimento plėtrą, atsižvelgiant į klientų poreikius. Galime pasiūlyti platų k...
...Maisto inžinerija siūlo platų talpyklų asortimentą visoms įvairioms saugojimo reikmėms: vandeniui, vynui, alui, skystoms maisto medžiagoms, tokioms kaip sultys, daržovių ir vaisių koncentratai, fermentuoti arba pasterizuoti produktai, tokie kaip pienas ir jo produktai. Dėka dešimtmečio patirties šio tipo įrenginių projektavime ir kūrime, galime pasiūlyti savo klientams itin konkurencingą produktą...
Italija, S.spirito Di Bari
...DESCRIZIONE RECENSIONI (0) Ingredientai: FIKAI (28%) (džiovinti fikai, ryžių miltai) – MEDUS – CUKRUS – MIGDOLAI (17%) – SEZAMAS – KIAUŠINIŲ BALTYMAS – INULINAS – MALTODESTRINAS – SOJŲ MILTAI – KUKURŪZŲ KRUPOS – AROMATAS Gali būti pėdsakų: ŽEMĖS RIEŠUTAI – RIEŠUTAI – PIENAS 1 BARRETTA – TMC 6 MĖNESIAI Maistinė vertė 100gr produkto...
Italija, Firenze
...Ingredientai: bazilikas 20%, saulėgrąžų aliejus, bulvės, sūris (pienas, druska, rūgštys, kiaušinio baltymo lizocimas), pušų riešutai, vasaros trumai (Tuber Aestivum Vitt. - kilmė Italija) 3%, aromatas. Idealiai tinka derinti su pirmuosius patiekalus, ant mėsos, daržovių ir bruschettų.
Italija, Roma
...Išvaizda: tiršta kremas Spalva: raudona Kvapas: tipiškas Skonis: natūralus, tipiškas ir malonus Būklė: kieta Alergenai: Produktas gali turėti alerginių medžiagų arba produktų, kuriuose yra tokių komponentų: PIENAS. Neturi glitimo. Sudėtyje yra konservantų (Rūgštiklis: E270). Maistinė vertė 100 g: Energija: Kj 423 / Kcal 100 Riebalai: 1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g Angliavandeniai: 21 g, iš jų cukrų 15 g Skaidulos: 0,6 g Baltymai: 1,8 g Druska: 2,0 g...
Antica Compagnia Siciliana, dinamiška maisto pramonė, įsikūrusi Etnos šlaituose, gimė iš Sicilijos verslininkų grupės intuicijos ir noro, dirbančių konditerijos, gastronomijos, greito maisto ir dietinės mitybos srityse, kurie sujungė meilę savo gimtinei su aiškia ir modernia verslo vizija. Tai konkretus projektas, kuris kyla iš visada puoselėtos idėjos: gaminti ir platinti aukštos kokybės tradicin...
Italija, Modugno
Įmonė Calabrese di De Vito s.r.l. turi daugiau nei septyniasdešimties metų istoriją, didžiuodamasi 3 kartų patirtimi, kuri ją padarė lyderiu maisto/saldumynų sektoriuje. Nuo senelio Francesco iki anūko Daniele, visada kartu su tėvu Piero, buvo perduodami entuziazmas ir ryžtas, teigiami ir ambicingi jausmai, kurie apima visus darbuotojus, maksimaliai įsipareigojant bendram tikslui: tiekti saugų ir ...
Italija, GENOVA
...Su KMilk galite rūpintis savo plaukais galutinai. Būdamas itin drėkinantis ir maitinantis, Kintsugi linijos pienas iššukuoja ir disciplinuoja plaukus be skalavimo. Panaudotas ant visų ilgių po dušo, jis iš karto veikia nuobodžius, sausus ir išsiplėtusius plaukus, kovodamas su garbanotumu. Su KMilk galite vėl pasigirti iš karto atgaivintais, blizgiais ir aksominiais plaukais, kaip po kirpyklos...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu. Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume. Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu. Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos. Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušių aromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
Italija, Codogno
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija. Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
...Mozzarella Julienne/kubeliais picai, pagaminta iš pasterizuoto pieno ir gyvų pieno rūgšties bakterijų INGRIDIENTAI: Pasterizuota karvės pienas, druska, raugas.
Italija, Bronte
...išrūgų milteliai, emulsiklis (E322 sojos lecitinas), aromatai (vanilinas). Apdaila: cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių šerdys), 10% grynas lazdyno riešutų pasta (kepti ir rafinuoti lazdyno riešutai), nugriebto pieno milteliai, laktozė, 5% lazdyno riešutų trupiniai, E322, aromatai (vanilė ir pienas).
Italija, Bellizzi
Mitų žemėje, Paestumo lygumoje, 1998 metais grupė verslininkų ir ūkininkų įsteigė FILIERA LATTE BUFALINO s.r.l., trumpai FILAB s.r.l.. Nuo 2015 metų bendrovė visiškai priklauso Consalvo/Valvano šeimai, kuri taip pat yra kai kurių istorinių ir svarbių bufalų ūkių savininkė. FILAB yra Filiera Latte Bufalino akronimas ir nurodo įmonę, kuri jau pasirinkdama pavadinimą pabrėžė savo projektą: pagerinti ...
Atitinkantys produktai
bocconcini 50 g 100% bufalo pieno
bufalų pieno tiekimo grandinė
Italija, Corbetta
Asiliuko pienas: nepalyginamos galios Nuo seniausių laikų garsėjantis savo unikaliomis atsparumo savybėmis, asilas yra ištikimas žmogaus palydovas. Jis traukia, aria ir transportuoja. Viduramžių keliautojų jis buvo žirgų pakaitalas. Jo reputacija kaip nepailsto darbininko daro jį esminiu žemės ūkio ir verslo gyvenimo amatininku Viduržemio jūros regione. Asiliuko pienas visada turėjo garbingą...
Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
Italija, Bibbiano
Pieninė įsikūrusi Via Vittorio Veneto 4, žinoma Bibbiano (RE), ir kiekvieną dieną vidutiniškai pagaminama 16 formų Parmiggiano Reggiano (per metus beveik šeši tūkstančiai), pažymėtų numeriu 629. Parduotuvėje: „La corte del Parmiggiano Reggiano“ vyksta tiesioginė Parmiggiano Reggiano, sviesto ir rikotos pardavimas. Nepaisant to, kas nutiko kitose vietose, Latteria Sociale Nuova per savo veiklą nesu...
Italija, Sassano
Diano Latte gimė Sassano, charakteringame miestelyje, esančiame Vallo di Diano, pietinėje Salerno provincijoje, teritorijoje, tradiciškai skirtoje pieno gamybai, kur maisto ir pieno pramonė klesti. Organizacija, paslaugų priežiūra ir dėmesys kokybei yra principai, kurie visada išskyrė Diano Latte prekės ženklą, leidžiantys efektyviai reaguoti į rinkos iššūkius, siekiant kiekvieną dieną užtikrinti...
Italija, Capaccio
Di Benedetto sūrinė įkurta prieš trisdešimt metų Piana del Sele širdyje, tai šeimos verslas, teikiantis šviežio bufalų pieno produktus didmenai ir mažmenai. Kiekvieną dieną siūlome nedidelę vidutinę gamybą, kad išlaikytume produkto kokybę, naudodami senovines apdorojimo technikas ir užtikrindami nuoseklumą skonyje ir konsistencijoje. Su savo klientais stengiamės bendrauti kuo paprasčiau ir greičia...
Mes gaminame Parmigiano Reggiano nuo 1924 metų. Mūsų sūrio gamyklos didžiausias iššūkis yra nuolat tobulėti visame aukščiausios kokybės sūryje, kurį gaminame. Lažybos yra jūsų augimo, jūsų ateities ir jūsų vaikų ateities tvarumas.
Italija, Montelibretti
... gamykla turi CE ženklą (IT F8W1G CE). Įmonė specializuojasi šviežių sūrių, tokių kaip pirmasis sūris, stracchino ir robiola, brandintų sūrių ir rikotos gamyboje. Taip pat gaminami baltieji ir vaisiniai jogurtai bei pasterizuotas pienas. Mūsų komercinė pasiūla orientuota į Orazio sūrį, pusiau brandintą sūrį, tinkamą vartoti ant stalo, kuris parduodamas po kelių savaičių brandinimo. Sausas sūdymas ir brandinimas natūralioje aplinkoje suteikia jam unikalių sensorinių savybių.
Italija, Ripalimosani
...žuviai, mėsai dehidratuoti. GAMTOS LINJA: eterinių aliejų ekstraktoriai garų srove. BITININKYSTĖS LINJA: žiedadulkių valytuvai, kreminio medaus gamybos mašinos, universali įranga medaus apdorojimui. KAŠTONŲ LINJA: įrenginiai kaštonų plovimui, terminio apdorojimo, pasterizavimo; sausų ir šviežių kaštonų luptuvai. TRUFFLE LINJA: įrenginiai trumų plovimui, virimui ir sterilizavimui. PIENAS IR SŪRIAI LINJA: mini sūrinės, sūrių džiovintuvai.
...Isca dell'Abate vietovėje Perito, Salerno provincijoje, yra Fattoria dell'Alento, sūrių gamykla, veikianti nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu. Gamyba yra įvairi ir visiškai paremta vietiniais produktais, parduodami bufalo sūreliai, bufalo vyšnios, mozzarella, mozzarella pynės, bufalo sūriai, caciocavallo, bufalo rikota, scamorza, rūkytas caciocavallo, bufalo mozzarella iš Kampanijos ir pienas. Savo gaminamų pieno produktų platinimas suteikia klientams garantiją, kad jie įsigyja autentiškus, kontroliuojamos kilmės produktus.
Italija, Catania
PARMALAT S.P.A. VALDYMAS IR BIURAI GAMYKLOJE...
...kad su kruopščiais patikrinimais pasiektume geriausią rezultatą. PIENAS gaunamas tik iš KONTROLIUOJAMŲ ŪKIŲ, iš karto analizuojamas ir tikrinamas mūsų vidiniame laboratorijoje, o praėjus patikrinimams, jis pasterizuojamas ir brandinamas su pieno fermentais: specifinių pieno fermentų atrankos, būtinos sėkmingam apdorojimui, paruoštos kiekvienam produktui iš anksto.
... kontrole, taip pat modernios ir efektyvios sūrinės įrengimu. Buivolių pienas, gaminamas tik Salerno provincijoje, surenkamas moderniais bendrovės turimais įrenginiais, atvyksta į sūrinę geriausiomis higienos ir temperatūros sąlygomis, kur jis transformuojamas pagal seniausias vietos sūrininkystės tradicijas ir leidžia gaminti Mozzarella di Bufala Campana D.O.P su legendiniu ir nepakartojamu skoniu.
Italija, Monchiero
...kuriame yra 55% lazdyno riešutų ir tik 3 kiti ingredientai: cukrus, kakava (arba pienas) ir vanilė. Lazdyno riešutų tortai (lazdyno riešutai, cukrus, kiaušiniai), šokoladas ir šokoladiniai saldainiai su lazdyno riešutais. Pralinos, šokoladiniai plytelės, plytelės su sveikais lazdyno riešutais, velykiniai kiaušiniai. Galime tiekti pakuotes, tinkamas mažmeninei prekybai, arba didesnius formatus konditerijoms ir ledainėms. Dideliais kiekiais galima pritaikyti receptus pagal klientų poreikius.
...Santi Lanfranco di Santi Alessandro & C. sas, esantis Migliano, Prato provincijoje, užsiima maisto produktais, importu ir eksportu, prekyba ir didmenine prekyba dideliais kiekiais. Įmonė, pasiekusi brandą, garantuoja siuntas visame pasaulyje, net ir dideliais kiekiais maisto produktų, tokių kaip miltai, aliejus, cukrus, laikraščiai, maistas, pienas, sausainiai, makaronai ir džemai. Santi Gianfranco yra garantija ir profesionalumas. Biuras yra Della Casaccia gatvėje, 4.
Italija, Rignano Flaminio
Ekologiškas asiliukų auginimas, skirtas ekologiško šviežio ir liofilizuoto asilo pieno gamybai ir pardavimui. Asilo pieno kosmetikos pardavimas. Mūsų ūkyje auginama daugiau nei 150 asiliukų, kurie natūraliai auginami švarioje, nepažeistoje teritorijoje. Asilo pienas yra labai vertingas elementas nuo senovės, turintis daugybę maistinių ir kosmetinių savybių. Su ta pačia priežiūra, mes skiriame...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play