...Užtenka kelių sekundžių, kad jį paragautum. Tačiau už kiekvienos Seddio kavos puodelio slypi ilgas priežiūros ir aistros kelias, prasidedantis mūsų plantacijose Brazilijoje. Tik geriausi pupelės baigia kelią, kuris juos nuveda į mūsų skrudinimo cechą. Ten jie paruošiami, kad taptų sodria, aksominiu, su būdingu vaisių aromatu kava. Egzotiška ir elegantiška kava. Kuri privers jaustis geriausioje pasaulio vietoje, kur bebūtum.
...Centrinės Amerikos Arabikos kavos ir Indijos Robustų kavos pupelių mišinys sukuria derinį, kupiną vaisinių, medaus ir vanilės natų, sujungtų su elegantišku ir pilnaviduriu apvalumu, kuris palieka ryškų prieskonių ir riešutų atspalvį, primenantį kakavos aromatą ir turtingą medaus bei miežių mišinį.
...Plastikinių priedų rinkinys apima
150 Puodelių
150 Maišytuvų
150 Cukraus paketų
Mūsų priedų rinkinys, sudarytas iš puodelių, maišytuvų ir cukraus, yra prieinamas įvairiais formatais, kad atitiktų kiekvieną poreikį.
KIEKIS: 150 PRIEDŲ...
...Mūsų kava paruošta iš įvairių rūšių ir kilmės pupelių mišinių, apdorotų plaunamuoju metodu: vaisiai po derliaus nuėmimo yra nuvalomi, demucilaginami, plaunami ir tada džiovinami. Jie nuvalomi naudojant mašinas, tada dedami į talpas su vandeniu, kad būtų pašalinta mucilaginė medžiaga per apdorojimą.
Šios plaunamos kavos turi aukštos kokybės organoleptinių savybių.
...{"Miscela Decisa e Gustosa":"Ryški ir Skani Mišinio\n\nideali mišinio tiems, kurie mėgsta stiprų ir skanų tikro neapoliečių espresso skonį, uždarytą kapsulėje.\n________________________________________________________\nMiscela Nobile e Delicata\n\nmielas ir rafinuotas mišinio, skirtas visiems kavos mėgėjams, uždarytam kapsulėje.\n________________________________________________________\nMiscela Decaffeinato\n\nideali mišinio tiems, kurie nenori atsisakyti autentiško tikro neapoliečių espresso skonio, uždaryto kapsulėje."}...
...Apdorojimas: Natūralus - Džiovintas saulėje - Pasirinktas rankomis
Espirito Santo do Pinhal, San Paulo valstijoje, suteikia gyvybę vienam iš geriausių
kavos Brazilijoje. Jos vyšnias renka kooperatyvas Coopinhal, kuris kiekvieno
derliaus metu atrenka geriausias pupeles, kad gautų puikią kavą. Puodelyje
rezultatas yra tobulas skonių ir aromatų balansas, kava su lengvu rūgštumu
bei išreikštu...
...500 g maišeliuose tirpios kavos mišinys
Kavos mišinys, sudarytas iš 70% kavos ir 30% grūdų, yra tirpios kavos (robusta ir arabika) mišinys su miežiais, rugiais, cikorijomis ir salykliniais miežiais.
Rekomenduojama dozė yra 1,2 g/1,5 g 100 ml vandens.
Tai produktas viešbučiams, labai vertinamas pusryčių metu.
Produktas gali turėti maisto priedų.
BE GMO - BE HIDROGENINTŲ RIEBALŲ - BE DIRBTINIŲ SPALVŲ...
...Vertinga mišinys su saldžiais aromatiniais akcentais, apvaliu skoniu ir skonių harmonija.
Išsiskiria savo kvapniais akcentais ir maloniu poskoniu, savybėmis, kurios padarė šį mišinį vienu iš mūsų labiausiai vertinamų.
Specialiai paruošta vidutinė skrudinimo technologija sugeba išryškinti puikiausių Indijos ir Brazilijos Arabikos savybes, sukuriant kiekvieno paruošimo metu nepaprastą patirtį.
...Kava kapsulėse, suderinamose su Lavazza A Modo Mio@, 7,5g supakuota po vieną kontroliuojamoje atmosferoje.
Aukštos kokybės Arabica (90%) ir Robusta (10%) mišinys, suteikiantis saldų kavos skonį su lengvu šokolado poskoniu.
... Italiją sujungiau šias žinias apie žalią kavą su aistra ir itališko espresso studijomis. Tuo pačiu metu išlaikiau ir puoselėjau bendradarbiavimą su augintojais savo šalyje, taip užtikrindamas kontrolę dėl pupelių nuo pat gamybos pradžios. Dėka šios mano istorijos įkūriau Samba Caffè, kuri naudoja geriausias žaliųjų kavos auginimo ir atrankos technikas, kurias tiesiogiai importuojame, ir itališką tradiciją kavos maišyme ir skrudinime. Rezultatas yra kava su kūnu, pusiausvyra ir unikaliu aromatu: tobulas espresso nuo kilmės iki puodelio.
...Etiopijos, Vietnamo, Indonezijos ir Meksikos, prekės ženklu Bondìe. Supakuoti į Nespresso suderinamus kapsulių formatus šešiose skirtingose rūšyse ir dviem pupelių mišiniais, galime patenkinti daugumą skonių visose platumose.
Vermonte taip pat gamina gazuotus gėrimus 250 ml skardinėse su kava, prekės ženklu "Soprano", kuris yra labai populiarus kaip kokteilių pagrindas. Be to, siūlome energinį...
Gimęs 1979 m. Gubbio, šiandien Caffè Tre Ceri yra mėgstamiausias kava profesionalams, dirbantiems HO.RE.CA. sektoriuje, kurie nori geriausio savo klientams. Visos mūsų mišrios yra pagamintos iš geriausių žaliavų, gautų iš svarbiausių kavos gamintojų. Kiekviena mono kilmė yra skrudinama atskirai, naudojant amatininkų metodą, ir sumaišoma tik vėliau. Šis sprendimas leidžia išryškinti kiekvienos...
...kuri, dėka dalyvaujančių žmonių gebėjimų, išsiplėtė po visą Italiją ir už jos ribų, pasiekdama kiekvieną, su šešta karta, eksportuojančia po visą Europą ir visame pasaulyje. Filosofija, kuri auga už Barberos kavos, yra labai paprasta: eksportuoti geriausią kavos kokybę, kad parodytume, kiek skirtumų yra tarp "tipinės komercinės kavos" ir to, kas laikoma "tikra kava"! Barbera yra aukštos kokybės...
... priklauso ne tik nuo pupelių išskirtinumo, bet ir nuo apdorojimo proceso, todėl kiekviename kavos transformacijos etape laikomės aukštų kokybės standartų. Pagaminta iš 100% tikros kavos, galite iš karto pajusti jos kokybę. Naudojame tik aukščiausios kokybės ir atsakingai gautas kavos granules bei kruopščiai skrudintas kavos pupeles, kad užfiksuotume kiekvienos mišinio skonį ir aromatą. Norime pristatyti visame pasaulyje kavą su nepakartojamu skoniu, tuo pačiu puikiai derančią su aplinka, geriausioje amatų gamybos tradicijoje.
Importuojame aukštos kokybės ARABICA ir ROBUSTA žalią kavą iš geriausių pasaulio plantacijų. Kainos ir kokybės santykis yra tikrai efektyvus; mes rūpinamės kava nuo derliaus iki pristatymo, jokių papildomų išlaidų nereikia.
...Siūlome pilną asortimentą HoReCa sektoriui su mūsų aukštos kokybės mišiniais, kurie yra atrinkti mūsų ekspertų tiesiogiai kilmės vietoje; Malta kava (GDO) įvairių aromatų ir kavos kapsulės, kaip BAR'e. Be to, SAKA CAFFE oficialiai buvo pripažinta kaip viena iš AICAF centrinio biuro per pastaruosius ketverius metus. Kursai vyksta Saka akademijoje ir juos valdo AICAF (Italų kavos meistrų akademija).
... pasirinkimais. Taip pat turime laboratoriją su profesionalia įranga, leidžiančia mums kontroliuoti ir tikrinti visus fizinius ir organoleptinius parametrus. Kava tada laikoma mūsų muitinės sandėlyje pagal geros laikymo praktikos normas. Mūsų skrudintojai klientai yra priimami mūsų patalpose, siūlome specializuotas konsultacijas ir bendradarbiaudami studijuojame produkto tobulinimą. Mūsų santykiai yra pasitikėjimo pagrindu, sudaryti iš žinių, patirties ir "feeling", tai yra abipusio ir ilgalaikio lojalumo mechanizmas.
...gaunama kava su nepaprastu aromatu, švelniu ir pilnu skoniu, kuris palieka burnoje intensyvų ir apgaubiantį kavos skonį. PUROKAFFE' yra kavos prekyba, gimusi iš noro priminti ir gilinti meistriškumą gerai ir su aistra padarytuose dalykuose. Idėja yra sugrįžti prie tradicinių itališkų skonių, mėgautis meistriškai sukurtomis mišriomis, kurias ruošia meistrai skrudintojai. Mūsų įsipareigojimas yra...
... mūsų išrankiausius klientus. Kvalifikuoti žmonės ir profesionalai išreiškė savo aistrą šiame projekte. Įmonės bruožas yra gaminti produktus pagal savo tradiciją, Neapoliečių, kuri šiandien yra viena iš labiausiai ieškomų pasaulyje. Neapolietiškas kava, kurią mes gaminame, atsiranda po kruopštaus mišinio tyrimo, perkant puikias žaliavas, kurios yra puikaus rezultato paslaptis. Kava, kaip mes...
... atkurti.
Gamybos procesas, leidžiantis tai pasiekti, susideda iš kelių etapų:
- Žaliava kava perkama maišuose iš džuto, natūralios medžiagos, kurią mes renkame, nes joje žaliava kava gali "kvėpuoti", ir kvėpuodama išlaiko savo sielą.
- Po kruopštaus brandinimo skirtingos kavos rūšys, pasirinktos iš geriausių pasaulio derlių, yra paverčiamos mišinių meno, siekiant gauti kremą, kūno, kartumą...
Mes perkame žalią kavą iš geriausių plantacijų pasaulyje. Mūsų žalia kava kilusi iš Brazilijos, Kolumbijos, Hondūro, Gvatemalos, Etiopijos. Skrudinimas vyksta mūsų amatininkų įmonėje. Mūsų mišinių skrudinimas atliekamas karštu oru ir aušinamas tradiciniu metodu. Gamindami Bar liniją, siūlome pupeles 1 kg, 500 g ir 250 g pakuotėse. Turime kapsulių liniją, suderinamą su Nespr aparatais, bio popierinius maišelius ir suderinamas kapsules piont. Taip pat gaminame privačius ženklus. Almicaffe - itališka amatinė espresso.
... įmonę, skiriame didelį dėmesį tinkamų žmonių paieškai, kuriems suteiksime teisę naudoti mūsų prekės ženklus Click Cafè ir Tè Dal Mondo bei patikėsime regioninę išskirtinę teisę. Ieškome Jūsų įsipareigojimo, entuziazmo ir aistros. Ar manote, kad esate tinkamas žmogus? Click Cafè gali būti idealus partneris, norint pradėti savo nuotykį kavos ir arbatos pasaulyje.
...kurios neturi defektų ir priemaišų, siekdami sukurti nuolatinės kokybės produktą. Turime kelias gamybos linijas su moderniausia įranga, skirta visų šiuo metu rinkoje esančių prekių pakavimui. Kiekvienoje gamykloje gaminame apie 94 000 suderinamų kapsulių ir 195 000 popierinių pakuočių per dieną. Turime garantuotą ir sertifikuotą sistemą, užtikrinančią aukštą kokybę. Aplinkos poveikio valdymas yra...
Feio srl yra itališka kavos skrudinimo ir platinimo įmonė. Įkurta 1986 metais Salvatore Ferraioli, ji rinkoje veikia su dviem prekės ženklais: Karoma ir Kenya Caffè.
Geriausių žaliavų pasirinkimas, patirtis ir techninės žinios daro mūsų produktus išskirtinius, o kokybė atsiskleidžia aromate, skonyje ir mūsų Espresso kavos kreminėje tekstūroje, siūlomoje kapsulėse, pakuotėse, pupelėse ir maltoje formoje, kad patenkintų Ho.re.ca, barų, automatinio pardavimo ir mažmeninės prekybos kanalų poreikius.