Nuo 1957 metų Vitali šeima su aistra, rūpestingumu ir dėmesiu klientų poreikiams puoselėja senąją mėsos gamybos meną. Modernios gamybos technikos leido mums dar labiau išplėtoti šias savybes, kurios, kaip ir anksčiau, išskiria mūsų įmonę. Mes auginame grūdus, kurie bus naudojami pašarams, savo žemėse. Auginame vertingų veislių kiaules, gimusias Fermoje, mūsų Petritoli ūkyje, kuris yra klasifikuotas BAT (Geriausia Pasiekiama Technika) ir energetiškai nepriklausomas, dėka atsinaujinančių energijos šaltinių (saulės energijos).
...pagamintas rankomis. Mėsos gamykla gamina kumpius, ekstra šviežią dešrą, džiovintą dešrą, Luganegą, Feraros tetos dešrą, grilio Guelfo dešrą, kaimo dešrą ir didelę vietinę dešrą, Milano, Vengrijos, Felino, Feraros, Neapolio, Fabriano, brandintą guanciale, galvos kumpį, šoninės gabaliukus, cotechino ir zampone, bondiola, kunigo skrybėlės ir kitas specialybes mažmeninei prekybai, GDO ir restoranams.