Italija, Monterotondo
...Vegantis ekologiškas kakavos milteliai, tiekiami didmeninėmis kainomis ir formatais, yra 100% natūralūs, pagaminti iš žaliavinių kakavos pupelių. Sertifikuoti ekologiški. Pagaminti Peru iš Theobroma Cacao plantacijų, jie džiovinami ir apdorojami žemoje temperatūroje pagal tradicinius metodus, kad išlaikytų organoleptines savybes ir mikroelementus. Tai magnio ir fosforo šaltinis, kuris pasirodo...
Italija, MILANO
...%, liesas kakava 9,8%, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, vanilino aromatas), "Pan di Stelle" sausainių trupiniai 2% [kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, sviestas, aukštos kokybės šviežias pasterizuotas pienas, kakava, šokoladas (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, natūralus vanilės aromatas, emulsiklis: sojos lecitinas), švieži kiaušiniai...
Italija, Acerra
...Be glitimo lazdyno riešutų kremas (gluten free) idealiai tinka puošti ir suteikti skonį jūsų kavai, desertams, jogurtui ir ledams. Prieš naudojimą suplakti. INGRIDIENTAI: cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų, palmių), lazdyno riešutai (8%), nugriebto pieno milteliai, kakava (10-12% kakavos sviesto), laktozė, emulgatorius: sojos lecitinas, aromatas, natūralus vanilės aromatas, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas. Gali būti pėdsakų kitų riešutų.
...Ingredientai: 00 Miltai – Cukrus – Margarin – Kakavos milteliai – Sviestas – Mielės – Druska – Natūralūs aromatai...
...CHOCAR yra miltai, gauti iš Sicilijos karobų minkštimo dehidratacijos ir super mikronizacijos, natūraliai veganiški ir be glitimo. Dėl spalvos ir skonio, CHOCAR karobų minkštimo miltai naudojami kaip sveikesnė kakavos alternatyva, o dėl didelio cukraus kiekio gali sumažinti cukraus pridėjimą tešloms. Be riebalų ir stimuliuojančių medžiagų, jie naudojami konditerijos gaminiuose, makaronų gamyboje...
Italija, Bronte
...Ingredientai: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, pistacijų pasta 10% (keptos ir rafinuotos pistacijos, chlorofilas E141, kurkuminas E100), išrūgų milteliai, emulgatorius: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas...
Italija, Castel D'azzano
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti! Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.) Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Italija, Novi Ligure
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdyno riešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdyno riešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play