Italija, Radicofani
...Tai sūris, pagamintas iš avies pieno, esant maždaug 30/32°C temperatūrai. Šio tipo transformacija leidžia gauti baltą, šiek tiek trupinį pecorino, su sausu ir švelniu skoniu. Gamyba numatyta dviem dydžiais: vienas - dubenėlio formos, sveriantis apie 1,450 kg, kitas - tiesus, sveriantis apie 1,900 kg. Prieš pardavimą jis apdorojamas juodu plastiko sluoksniu. Brandinimo laikotarpis svyruoja apie 60/70 dienų.
Italija, Misano Adriatico
...Pecorino Toscano DOP sūris pasižymi unikaliu ir intensyviu itališkos tradicijos skoniu. Pagamintas iš avies pieno, šis 2 kg svorio viso formato sūris užtikrina nepakartojamą konsistenciją ir kvapą. Puikiai tinka mėgautis vienam arba kartu su geru vyno taure, tai yra kokybiškas ir puikus Made in Italy produktas.
Italija, Martina Franca
...Pecorino Affinato in Fieno yra brandintas sūris, pagamintas iš avies pieno ir brandinamas šienoje 3 mėnesius. Šis sūris pasižymi ryškiu ir laukiniu skoniu, todėl puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis sūrių lentos. Pecorino affinato in fieno yra amatinis produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu iš Italijos sūrių tradicijos.
Italija, Dorgali
...Mūsų Ricotta Sarda – išskirtinės bionutrityvios vertės ir skonio produktas. Gauta iš sūrių, pagamintų iš avies pieno, likučių, ši ricotta pasižymi pusiau kietu, vienodu ir baltu pavidalu, su šiek tiek sūriu skoniu. Tai sūris, kuris stebina savo universalumu: puikiai tinka tiems, kurie laikosi kontroliuojamos mitybos, nes turi mažai kalorijų ir didelį baltymų kiekį. Mūsų Ricotta Sarda yra skani...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu. Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume. Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu. Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos. Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušių aromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play