Italija, Capranica
97km
Iš amatininkų aistros ir įgudusių rankų gebėjimo gimsta konditerija „La Dolce Tuscia“. Tęsdami šimtmečius trunkančią tradiciją teritorijoje, kuri visada buvo orientuota į kokybišką produkciją, mūsų įmonė siūlo aukštos klasės šaldytos konditerijos produktų liniją profesionalams Horeca sektoriuje. Visi mūsų produktai yra „griežtai pagaminti rankomis“, laikantis geriausių konditerijos tradicijų. Kiekvienas produktas gaminamas naudojant pačias vertingiausias žaliavas ir apdorojamas amatininkų išmintimi, kurie konditeriją pavertė menu.
Italija, Roma
145km
Pasticceria Dagnino Istorinė palermietiška konditerija, kuri penktojo dešimtmečio pradžioje atidarė savo nuostabius padalinius sostinėje, atnešdama su savimi saldumynų tradiciją, kurios stiprybė slypi puikioje žaliavų kokybėje, meistriškoje profesionalumo, visada šviežių ir kvapnių produktų pakuotėje, tačiau ypač senoviniuose Sicilijos receptuose. Remdamasi šiais pagrindais, Pasticceria Dagnino...
Stampeggioni, konditerija Anzio mieste nuo 1980 metų, siūlo klasikinius ir modernius desertus, labai platų konditerijos asortimentą, tortus vestuvėms ir bet kokiems renginiams, nuo gimtadienių iki baigimo švenčių. Stampeggioni taip pat yra kavinė, siūlanti nuostabias pusryčių galimybes, dėka mūsų nuolat kepamų mielinių kepinių visą pirmąją ryto dalį. Mūsų vietos pasiūlymą papildo nuostabus aperityvų aptarnavimas su gėrimais ir visada šviežiais užkandžiais.
Italija, Montecosaro
190km
Pečį ir konditerijos gaminiai Pietro Quercia Montecosaro (MC), kaime, esančiame tarp Maceratos kalvų, gamina duoną su natūraliu raugu, pagamintą iš vietinių, neapdorotų ir ekologiškų miltų. Konditerija (brownies, muffinai, zeppole, sicilietiški cannoli) gimė iš idėjos sujungti skanų maistą su gerove, naudojant neapdorotus miltus ir mažinant cukraus kiekį. Pečį ir konditerijos gaminiai...
Italija, perugia
92km
Amatinė konditerija nuo 1946 metų; gaminame saldumynus tik pagal užsakymą; ceremonijos, priėmimai, gimtadieniai, saldumynai su individualiais dizainais ir formomis.
Italija, Quarrata
111km
Costenaro šeima kilusi iš Valtelinos jau kelias kartas užsiima konditerijos amatu. Pirmasis į Toskana atvyko Geraldo šeštojo dešimtmečio pradžioje, o netrukus jį pasiekė visa šeima. Kartu su broliu jie įkūrė pirmąją konditeriją, kurioje pradėjo dirbti ir svainis Bruno. Mažasis Riccardo, Albano sūnus, iš karto pradėjo mylėti šį cukraus ir miltų pasaulį, todėl nusprendė sekti tėvo ir dėdžių pėdomis...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei