...Tamsaus šokolado tartaletė yra skanus desertas, kuris žavi pojūčius, puikiai tinkantis šokolado mėgėjams. Šis delikatesas sudarytas iš traškios tešlos pagrindo, tobulai iškepto, kad suteiktų tą sviestinį ir trapų pojūtį, kuris tirpsta burnoje. Tartaletės širdis yra turtingas ir aksominis tamsaus šokolado įdaras, intensyvus ir gilus, kuris sukuria nuostabų kontrastą su pagrindo saldumu. Paviršių...
...Mūsų lukštentos ir skrudintos lazdyno riešutai kruopščiai atrenkami, kad būtų užtikrinta aukščiausia maisto kokybė. Šiuo tikslu turime BRCGS sertifikatą, kuris yra būtinas eksportuojant produktus ir skatinant maisto saugą visoje tiekimo grandinėje.
Skani šokolado glazūra suteikia mūsų šokoladu padengtiems lazdyno riešutams puikų skonį.
Šį produktą galite naudoti moderniai saldainių stotei paruošti, tai yra puiki alternatyva tradiciniams saldainiams, arba tiesiog valgyti kaip užkandį vienus arba su jogurtu.
... bendruomenės kultūros ir gyvenimo būdo dalis, sieniečių saldumynai taip pat atspindi Sienos žmonių charakterio, kultūros ir gyvenimo būdo bruožus: paprasta, tiesi, originali ir natūrali. Taigi "Fabbrica del Panforte" jaučiasi kaip maža, bet energinga augalėlis, kuris, įleidęs šaknis Sienos žemėje, sugeba išgauti maistą, kad pagamintų sveikus, patrauklius ir aukštos kokybės vaisius.
Masoni Pietro šeima veikia nuo 1885 metų ir užsiima konditerijos produktais. Ilga patirtis ir tradicija Sienos konditerijos mene daro ją žinomą dėl įvairių produktų, tokių kaip: panforti, cantuccini, panpepati, torroni ir sausainiai. Klientas galės pasimėgauti akimirka nuostabios saldumo, ragaujant rankų darbo šokoladą arba gurkšnojant mūsų skrudintą kokybišką kavą. Tiems, kurie ieško dovanos ypat...
Mūsų įmonė gimė iš senos šeimos receptūros: kūrybiškumo, patirties, konkurencingumo, projektavimo, aistros šiam darbui. Tai receptas, kurį naudojame jau daugelį metų, tiksliau nuo 1950 metų, kai Enrico Castellazzi įkūrė amatų dirbtuvę. Nuo tada Casa Del Dolce visada buvo ir mūsų namai, o sprendimas išlaikyti šeimos kontrolę ir nuosavybę įmonėje atnešė svarbių rezultatų, pavyzdžiui, padėjo mums uži...
GARGAN’OK - Gargano Sapori - yra amatininkų įmonė, gaminanti likerius, makaronus, džemus, tradicinius saldumynus (įdarytos vaflės, cartellate, mostaccioli, žemės riešutai), aromatizuotus aliejus pagal senovinius Gargano receptus. Tradiciniai saldumynai svyruoja nuo cartellate su migdolais ir medumi arba virtomis vynu, iki mostaccioli su citrina arba šokoladu, taralli su vynu ir dar daugiau. Džemų sektoriuje yra apelsinų, citrinų ir mandarinų džemai, gaminami be konservantų, tik iš Gargano vaisių ir cukraus. Įmonė yra orientyras tikro maisto ir itališkų bei pugliesi kulinarinių tradicijų mėgėjams.
Amatinė konditerija nuo 1946 metų; gaminame saldumynus tik pagal užsakymą; ceremonijos, priėmimai, gimtadieniai, saldumynaisu individualiais dizainais ir formomis.
Įmonė, importuojanti ir didmeninė prekyba įvairiais saldumynais, šokoladu, vafliais, užkandžiais, marcipanu tortų dekoravimui ir kt. Pristatymas kurjeriu visoje ITALIJOJE per maksimaliai 48 valandas.
Amatininkų įmonė, gaminanti natūralius saldumynus be priedų ar cheminių konservantų. Mūsų ypatingas produktas yra Sassi d'Abruzzo – tradicinis saldumynas, kurio originalią receptūrą gaminame nuo 1928 metų. Be to, gaminame 90% migdolų traškučius, kurie neturi lygių, taip pat šokoladą, kuris yra ištirpintas ir temperuotas žemoje temperatūroje, natūraliai atvėsintas. Visi produktai parduodami klasiki...
...MŪSŲ VEIKLA TURI SENAS TRADICIJAS - NUO 1970 M. PAVADINIMU PONAS GINO DI MASSO - KURIS 1985 M. ĮSTEIGĖ ĮMONĘ PAVADINIMU KOLEKTYVAS KARTU SU PONIA MARIA, JO ŽMONA, IR TRIMIS SŪNUMIS: GIULIO, ATSakingu už PARDAVIMUS, ANGELO IR ALESSANDRO, DIRBANČIAIS GAMYBOJE. MŪSŲ PRODUKTAI YRA: PAN DELL'ORSO, PANETTO, BISCUITAI, ĮDARYTI KEPINIAI, SCANNESE, LA CERASELLA, FROLLINE, BISCUITAI IŠ KVIEČIŲ - TRADICINIAI ITALŲ DESERTAI - PANETTONI, COLOMBE, NONNA ANGELA FOCACCIA, MOSTACCIUOLI, AMARETTI DI SCANNO, FERRATELLE.