Nosies aromatas yra subtilus, atsiveriantis egzotiškais skoniais, tokiais kaip aistros vaisiai ir ananasas, kartu su prabangiu gėlių kvapu. Burna yra ...
Vynuogynas: 100% Nebbiolo.
Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų.
Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse...
Vynuogynas: 100% Barbera.
Vynifikacija: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų.
Brandinimas: 18 mėnesių prancūziško ąžuolo barelį.
Spalva:...
BORGOBRUNO Vino Bianco Toscana IGT yra elegantiškas aukštos kokybės toskaniškas baltasis vynas, puikiai tinkantis prie žuvies patiekalų ir lengvų sūri...
Raudonas vynas yra viena iš labiausiai vertinamų alkoholinių gėrimų pasaulyje, gaunama fermentuojant juodus arba raudonus vynuoges. Jo gili spalva svy...
Baltasis vynas, gaminamas daugiausia iš šviesių vaisių, išsiskiria savo gaivumu ir lengvumu. Dažnai ryškus ir vaisinis, jis vertinamas dėl savo citrus...
Raudonas vynas J.P. CHENET cabernet syrah yra elegantiška ir rafinuota vynuogių mišinio, turinti pilną kūną ir intensyvų skonį. Kiekviena 75 cl buteli...
Džinas yra rafinuotas gėrimas, garsėjantis savo unikaliu aromatiniu charakteriu, kurį daugiausia lemia kadagio uogos, jo pagrindinis ingredientas. Dis...
Vynas yra tūkstantmetė gėrimas, bendravimo ir gyvenimo meno simbolis, kuris turi šaknis gražiausiuose pasaulio regionuose. Nesvarbu, ar jis raudonas, ...
Šampanas yra prestižiškiausias putojantis vynas pasaulyje, elegancijos ir šventės simbolis. Jis gaminamas tik Šampanės regione Prancūzijoje, laikantis...
Vynuogių sėklų ekstraktas >75% OPC, >85% polifenolių, pagamintas vandens ekstrakcijos būdu, 100% tirpus vandenyje - tinkamas gėrimų gamybai.
Tvari gam...
Natūralūs saldikliai, pagaminti iš vynuogių, visiškai remiasi vynuogių sulčių ekstrakcija ir kristalizacija.
Pagrindiniai privalumai:
•Daugybė taikym...
Prancūzų pavadinimas
Grenache N
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūtimų laikotarpis: 6 dienos po Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: 3-iasis laiko...
Prancūzų pavadinimas
Chenin B
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūtimų laikotarpis: 1 diena prieš Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikot...
Tai Sultaniye be sėklų džiovinta vynuogė. Rugpjūtį nuimti produktai saulėje džiovinami iki rugsėjo pabaigos. Jie numeruojami pagal spalvas, tamsiausia...
Sultaniye be sėklų vynuogių rūšies šviežios vynuogės yra džiovinti vaisiai. Vynuogės, surinktos iš vynmedžių, panardinamos į alyvuogių aliejaus ir kal...