Ančių gamybos specialistai. Ančių foie gras. Delikatesų produktai. Mėsos gaminiai ir paruošti patiekalai. Mėsa, pečių ir paruošti kumpiai. Paukščiai ir paštetai. Ančių specialybės. Kepta mėsa.
Katalonijos mėsos gamintojas, amatininkas ir platintojas: 110 g fuetų asortimentas su gabalėliais, kaimo dešrelės, mažos dešrelės, 150 g fuetų asortimentas; kumpio riešutai, kaimo kumpis su arba be kaulo, serrano kumpis su arba be kaulo, vakuuminis lomo.
Labai geras kainos ir kokybės santykis. Komanda, pasiruošusi jums padėti!
... patalpose. Mūsų tikslas yra užtikrinti aukščiausius standartus, susijusius su kokybe ir maisto sauga (IFS, BRC). Luis Oliveras yra pristatomas Horeca ir mažmeninės prekybos sektoriuose. Galimi formatai: - Visa dalis, skirta pjaustyti dirbtuvėse, ir pramoninė visa dalis, skirta pjaustymo profesionalams. - Pjaustytų produktų pakuotės nuo 50g iki 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
... ir pažįstamais. Šie draugai komentavo, kad dešros yra tokios geros, kad jas reikėtų pasiūlyti platesnei auditorijai. Po truputį, pirmiausia iš mažos mėsos parduotuvės, vėliau pradėdami tiekti kai kuriems klasikiniams Barselonos turgams, tokiems kaip Sant Antoni ar Boqueria, jie pradėjo siūlyti Ventulà šeimos gaminius ir kitoms teritorijoms už Garrotxa regiono ribų. Iki šių dienų Ventula šeima eksportuoja į daugiau nei 70 šalių, išlaikydama šeimos verslo modelį, stiprų ryšį su teritorija ir maksimalų pagarbą produkto kokybei bei jo gamybai.
Katalonijos mėsos gamintojas, Salaisons Olésa gamina fuetus, kurie puikiai tinka perpardavimui rinkose. Taip pat gaminame mini dešreles, vadinamas "buchettes", sveriančias 10 gramų, su daugiau nei 10 nuolatinių skonių.