Italija, Misano Adriatico
...Scopri il gusto unico del CORDISCO Caciocavallo affumicato. Forma intera da 2 kg per soddisfare ogni palato. Prodotto artigianale di alta qualità affumicato con cura, per un sapore intenso e avvolgente. Perfetto per ogni occasione, ideale per accompagnare pietanze o da gustare da solo. Disponibile adesso!
Italija, Milano
... SUDERINAMUMAI Malonus saldiklis gėrimams, jogurtui ir desertams, puikiai tinka su saldžiais ir minkštais sūriais, tokiais kaip mozzarella, provola, caciocavallo. Gerai dera su žuvimi, tiek žalia, tiek kepta; su ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi ir citrina išryškina salotų ir daržovių padažus.
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo Baby yra šviežias ir švelnus sūris, puikiai tinkantis bet kokiai progai. Jo minkšta konsistencija ir lengvas skonis daro jį puikiu pasirinkimu užkandžiams, sumuštiniams arba tiesiog mėgautis vienam. Šis sūris gaminamas iš aukštos kokybės pieno ir yra viena iš Puglijos sūrių tradicijos specialybių. Kiekvienas kąsnis yra kvietimas atrasti vietinių produktų šviežumą ir skanėstą, todėl jis yra būtinas kiekvienam sūrio mylėtojui.
...Caciocavallo yra šviežio bufalo pieno sūris iš Cilento, su apvalia, ištempta mase, kurios skersmuo yra 9-12 cm, o aukštis 12-20 cm. Ši forma yra rankinio rūgštinimo proceso rezultatas. Pluta yra labai plona, lygi ir balta. Masė yra pusiau kieta, elastinga ir dramblio kaulo spalvos. Tipai ir Formatai Baltas ir Rūkyta. Svoris: apie 1 kg vakuuminėje pakuotėje Kodas: CACIOFERR GALIOJIMO LAIKAS: 60 DIENŲ...
Italija, Noci
...Caciocavallo yra pusiau brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai formuojamas rankomis. Jo pavadinimas „caciocavallo“ kilęs iš to, kad šis produktas brandinamas poromis „ant medinių sijų“ mažiausiai 45 dienas. Jis pasižymi intensyvia geltona spalva, turi kreminę konsistenciją ir malonų, šiek tiek intensyvų skonį, puikiai tinka vartoti vieną arba su duona, taip pat kepta ant grotelių arba kartu su puikiu puodeliu vyno iš Apulijos.
...SCAMORZA IR CACIOCAVALLO IŠ KARVIŲ IR VANDENS BUFFALO, BALTI IR RŪKYTI...
Italija, San Donaci
...Vynas, gautas iš 100% Primitivo vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Raudonojo vyno gamyba su fermentacijos proceso termoreguliavimu. Jis pasižymi švelniais taninais ir ilgai išliekančiu skoniu bei aromatu. Aromate išryškėja subrendusių raudonųjų vaisių, tokių kaip braškės, avietės ir gervuogės, kvapai, taip pat želė pavidalu. Idealiai tinka su brandintais sūriais, tokiais kaip Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, makaronais su bolonietišku padažu, baltomis mėsomis troškintomis stiliumi cacciatora.
...Isca dell'Abate vietovėje Perito, Salerno provincijoje, yra Fattoria dell'Alento, sūrių gamykla, veikianti nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu. Gamyba yra įvairi ir visiškai paremta vietiniais produktais, parduodami bufalo sūreliai, bufalo vyšnios, mozzarella, mozzarella pynės, bufalo sūriai, caciocavallo, bufalo rikota, scamorza, rūkytas caciocavallo, bufalo mozzarella iš Kampanijos ir pienas. Savo gaminamų pieno produktų platinimas suteikia klientams garantiją, kad jie įsigyja autentiškus, kontroliuojamos kilmės produktus.
...ypač pieno gamykloms, gaminančioms bet kokio tipo „pasta filata“... sūrį, tokį kaip mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata ir kt. Taip pat specializuojamės gaminant ir atnaujinant mini pieno linijas, turinčias skirtingas gamybos galimybes. -Visos mūsų MINI pieno linijos yra „tailor – made“ pagal specifinius klientų reikalavimus.
... nepažeistų Italijos vietų, Viduržemio jūros dietos tėvynėje, kuri jau seniai yra įtraukta į UNESCO nematerialaus kultūros paveldo sąrašą. Įmonės stiprybė remiasi tradicinių metodų taikymu, išsamiomis žemės ūkio žiniomis ir visų gamybos ciklo etapų įgyvendinimu įmonėje. Tarp produktų išskiriame buivolų pieno mocarelą, mocarelą su mortella (myrtų), ricottos žiedą, ožkų ricottos sūrį, caciocavallo ir jogurtą.
Italija, Scario
Cilento regiono tradiciniai produktai - Italija - Ekologiški - Be glitimo mėsos gaminiai, sūriai, ekstra vierginų alyvuogių aliejus, ekologiški produktai, be glitimo produktai aliejuje, konservai, makaronai iš senovinių grūdų, Giffoni lazdyno riešutai, saldumynai, likeriai, rankų darbo alaus, panettone, fragolino, tunas ekstra vierginų alyvuogių aliejuje, ančiuviai, cacioricotta, caciocavallo...
Italija, Sicignano Degli Alburni
Mūsų Pietuose vis dar yra daug mažų įmonių, kurios apdoroja žaliavas, kaip tai darė mūsų seneliai prieš daug laiko: su aistra, su dėmesiu, su autentiškumu, su atsidavimu, su paprastumu, kad ant mūsų stalų atsirastų beveik išnykę skoniai. Pavyzdys galėtų būti CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, gaminamas tik iš Podolica karvių pieno (PODOLICA yra galvijų veislė, pasižyminti pilku kailiu...
Italija, Bagnolo San Vito
Pieno Medis yra itališkų maisto produktų ir gėrimų platinimo įmonė. Maisto sektoriuje dirbame su tokių produktų prekyba kaip: Sūriai: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola saldus ir aštrus, rūkytas scamorza, Caciocavallo. Šoninės: San Daniele kumpis, Parma kumpis, Nacionalinis kumpis, mec kumpis ir plytelės formos kumpis. Mėsos gaminiai: speck, mortadella...
Italija, Martina Franca
Mūsų įmonė veikia rinkoje daugiau nei 50 metų, mes gaminame rankų darbo produktus ir naudojame aukštos kokybės itališkas žaliavas. Esame apdovanoti tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygiu už mūsų brandintus caciocavallo sūrius su primitivo (raudonuoju vynu) ir ožkos sūrį su laukiniais krapais.
Žemės ūkio įmonė Giovanni Bisceglia, Extra Virgin Olive Oil Gargano, Caciocavallo, Raudonėlis, Medaus pardavimas, Limoncino pardavimas, Kaparėliai, Puglijos aliejus, Gargano alyvuogės, Extra Virgin Olive Oil Gargano, Biologinis DOP aliejus Gargano, Extravirginis aliejus Puglia, Tipinių Puglijos produktų pardavimas, Tipiniai Gargano produktai, Aliejaus pardavimas, Internetinė parduotuvė tipiniams Puglijos produktams, Mityba, Viduržemio jūros dieta, Aliejaus gamyba, Toskanos aliejus, Caciocavallo Podolico, Aliejus skardinėje...
Eboli (SA) San Vincenzo ūkis augina buivolus, gamindamas pieno produktus: buivolų mozzarella, scamorza ir caciocavallo. Turėdami galimybę kontroliuoti visą gamybos ciklą, kokybė yra garantuota ir sertifikuota. Pagrindinis jų tikslas nėra kiekis, o produktų kokybė. Svarbu pabrėžti, kad septynis metus iš eilės San Vincenzo ūkis buvo pripažintas AIA (Italijos augintojų asociacijos) kaip geriausias ūkis Italijoje pagal pieno kiekį ir morfologinę kokybę.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play