Ispanija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... baltymų ir omega-3 riebalų rūgščių jūsų mitybai. Jo pateikimas alyvuogių aliejuje daro jį universaliu produktu, kuris gali būti naudojamas įvairiuose kulinariniuose paruošimuose. Įtraukti „Bonito del Norte“ alyvuogių aliejuje „Oleohealth“ į savo mitybą yra skanus būdas mėgautis žuvies nauda. Šis produktas ne tik skanus, bet ir puikus esminių maistinių medžiagų šaltinis, kuris prisideda prie...
Italija, Salerno
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti žali...
Suomija, Turku
Vokietija, Badenweiler
...Sardinių filė saulėgrąžų aliejuje klasikinėje didmeninės prekybos dėžutėje 600 g užpildymo kiekis; VE 12 dėžių per kartoną, 120 kartonų per paletę Žvejybos zona / rūšis: FAO 34/37 - engraulis encrasicolus Vieneto EAN: 4260368750139 Kartonų EAN: 4260368750047 Pakuotė: 630 ml aliumininė dėžutė Pakuotės vienetas: 12 dėžių kartone Tinkamumo laikas: 18/24 mėnesiai nuo gamybos pradžios...
Prancūzija, Malataverne
... ingredientų sąrašą, kurie puikiai dera su marinuota ančiuolių filė alyvuogių aliejuje. Jei turite receptą, kuriame pagrindiniai ingredientai yra šie, tuomet tikrai galite pridėti ančiuolių ir pasiekti sėkmę kiekvieną kartą: - Žalios arba juodos alyvuogės - Pomidorai (švieži, smulkinti, vyšniniai pomidorai...) - Kaparėliai - Kepti pipirai - Cukinijos - Bulvės - Mozzarella ir feta sūriai - Kiaušiniai (virti, majonezas arba omletas) - Česnako skiltelės.
Ispanija, Santoña (cantabria)
...Taupymo paketas: 12 aštuonių filečių skanių Cantabrico ančiuviai alyvuogių aliejuje. Pagaminti pagal tradicinį metodą, subrendę, švarūs ir tinkamo sūrumo. Vartoti geriausia per 1 metus nuo gamybos datos. Pusiau konservai, laikyti tarp +5ºC ir +12ºC. Atidarius pakuotę, uždenkite aliejumi ir suvartokite per 5 dienas. Venkite žmonių, turinčių žuvies netoleravimą. Mes su meile ir pagarba rūpinamės...
Ispanija, Sevilla
...Manuel Claros, pasaulinė referencinė boquerones (marinuotų ančiuvių) prekės ženklas, gamina šį produktą rankiniu būdu. Naudojamos tik aukštos kokybės žaliavos. Rankinis gamybos procesas su šviežia žuvimi, tiesiai atvežta iš Kantabrijos jūros ir kruopščiai atrinkta, sukuria receptą, kuris buvo tobulinamas per 3 kartas ir susijungia šiame aukštos kokybės produkte.
Italija, Portogruaro
Ispanija, Santoña-Cantabria
... su Šiaurės Bonito stiebu, supjaustytu alyvuogių aliejuje - vieną HANSA skardinę su šviežiu Bocarte alyvuogių aliejuje - dvi RR125 skardines su Midijomis iš Galisijos įmarštyje Ši atranka apima mūsų pagrindinę nuorodą, Ančiuolį iš Kantabrijos, pagamintą rankiniu būdu, minkytą rankomis ir pateiktą trimis skirtingais formatais. Tas pats produkto kokybė ir keli skardinių tipai, tinkami kiekvienai vartojimo situacijai. Ančiuolių pusiau konservai turi būti laikomi šaldytuve iki kelių minučių prieš degustaciją, kambario temperatūroje, kad jų aliejus...
Ispanija, Santoña
...kurie yra rankomis apdorojami, filė ir pakuojami po vieną. Siūlome savo klientams platų produktų asortimentą, kur pagrindinis vaidmuo tenka Kantabrijos ančiuvių filė, konservuotai rafinuotame alyvuogių aliejuje, įvairiais formatais. Mus galite rasti Santoña mieste (Kantabrija), kuris išsiskiria savo žvejybos uostu, vienu iš svarbiausių Kantabrijoje, ir kur istorijos eigoje išsivystė svarbiausios konservų pramonės šakos Kantabrijos pakrantėje.
Ispanija, Santoña
... ir marčių, įkūrė tai, kas šiandien yra pripažinta įmonė. Mes turime platų formatų katalogą, pagrįstą Cantabrijos ančiuvių konservavimu, boquerones, Bonito del Norte, sardinilla ir relanzón. Taip pat gaminame pates iš cabracho, iš bonito aliejuje ir marinuoto, iš bonito su pipirais, iš ančiuvių, iš pulpo a la gallega ir iš centollo. Ir paruošimus, sukurtus pagal šūkį "šildyk ir paruošta", tokius...
Ispanija, Laredo
Daugiau nei 50 metų gamindami mūsų ančiuvių filė aliejuje visiškai ir absoliučiai rankiniu būdu, įgijome pakankamai patirties, kad sukurtume neprilygstamą produktą. Jei prie to pridėsime faktą, kad mūsų filė gaminamos tik iš Cantabrico jūros ančiuvių, galime sau leisti garantuoti tokį skonį, tekstūrą ir išvaizdą, kuriuos gali pasiūlyti tik REZUMAR S.A.
Prancūzija, Sarcelles
Saulėtos skonio, Viduržemio jūros kvapai seka vienas po kito, kad papuoštų užkandžių stalus arba suteiktų netikėtą skonį klasikiniams receptams. TAPENADOS, žalia, juoda, baklažanų, kalendros, citrinos, aštri, pipirų, baziliko, pomidorų, ančiuvių ANTI-PASTI, saulėje džiovinti pomidorai aliejuje, aliejuje kepti baklažanai, artišokų širdelės aliejuje. Artišokų, baklažanų, cukinijų, paprikų, pomidorų...
IŠSKIRTINIS ANČIUVIŲ FILETO GAMYBA IR PARDAVIMAS SAULĖGRĄŽŲ IR OLIVŲ ALIEJUJE NUO 1949 M.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play