Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... virš jūros lygio leidžia gamyboje naudoti mažiau druskos nei kitose vietovėse. Dėl to „Paleta de Bellota 100% Ibérica“ turi tą pirmąjį saldų įspūdį burnoje, būdingą Guijuelo brandintiems produktams. „Paleta de Bellota 100% Raza Ibérica César Nieto“ suteikia D.O. Guijuelo antspaudo garantiją, užtikrinančią tokią pačią kokybę kaip „Jamón de Bellota Ibérico“, tačiau su savitu charakteriu. Jos brandinimo...
... pasiskirstymą, kurios vėliau yra apdorojamos druska. Džiovinimo ir brandinimo proceso metu jos yra rūšiuojamos ir klasifikuojamos su ta ypatinga meile, kuri apibūdina mūsų Jamón Sybaris. Lėtas laiko tėkmė mūsų rūsiuose suteikia joms ypatingų savybių ir maistingųjų medžiagų, kurios daro jas ne tik tinkamomis žmonių vartojimui, bet ir vienu didžiausių malonumų, kuriuos šiandien gali pasiūlyti mūsų gastronomija. Ypač skirtas išrankiausiems skoniams.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play